Chat with us, powered by LiveChat
De Maaspoort, Venlo

Sessie Brexit
De voorbereiding voor de transport & logistiek

De klok tikt door…

De Brexit komt met rasse schreden dichterbij. Telkens is er de belofte dat er snel meer duidelijk wordt. De overeenkomst die de Britse regering met de Europese Unie heeft gesloten over de uittreding van het Verenigd Koninkrijk is in het Lagerhuis met een uitslag van 202 stemmen voor en 432 tegen verworpen. De chaos is nu compleet! Ondertussen tikt de klok door.

De transport en logistieke sector is in hoge mate afhankelijk van duidelijkheid in het Brexit dossier. Duidelijkheid over een harde of zachte Brexit, blijft het VK binnen de douane unie en tal van dit soort vragen. Vragen met grote impact op uw supply chains. Afwachten en hopen op de goede afloop is een riskante strategie.

Daarom organiseert Nieuwsblad Transport op 27 februari alweer het vijfde Brexit event, dit keer in logistieke hotspot Venlo. Tijdens dit congres krijgt u antwoord op al uw Brexit vragen, u hoort wat u kunt doen om de gevolgen te beperken en zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Eerdere bezoekers beoordeelden deze bijeenkomst met gemiddeld een 8.

No-deal of zachte Brexit: zorg dat uw draaiboeken klaarliggen
Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende scenario’s helder in beeld gebracht. Vervolgens wordt aan de hand van de uitkomsten geschetst welke uitdagingen en mogelijk kansen deze veranderingen bieden aan u.

ProgrammaRegistreren

Voor wie?
Tijdens de Sessie Brexit ontmoet u 200  professionals die zich bezighouden met transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Voor iedereen die te maken krijgt met Brexit is deze sessie een echte must!

De eerdere edities van de Sessie Brexit (Rotterdam en Zeebrugge) zijn beoordeeld met een 8+.

Terugblik Sessie Brexit 2018

Organisatie

Sponsors