Chat with us, powered by LiveChat

European Silk Road Summit
Building the business case in Europe

Het spoorverkeer tussen Europa en China heeft de afgelopen jaren razendsnel aan populariteit gewonnen. Wat begon als een enkele verbinding op de Nieuwe Zijderoute, is nu een uitgebreid netwerk met verbindingen als de Middle Corridor en de multimodale route via Kaliningrad. Dit biedt voordelen voor Europa; producten aan sancties onderhevig vinden hun weg naar China, en ook de havens nemen een positie in.

Wil je meer weten over de mogelijkheden anno 2019? Ben je nieuwsgierig naar de multimodale verbindingen, papierloos transport, geconditioneerd transport of pre-customs clearing? Kom dan naar Venlo op 26 en 27 november, waar treinen voor het eerst vanuit Nederland via Azerbeidzjan de route nemen.

Download programma

Antwoord op uw praktische vragen
De volgende zaken komen aan bod:

Voor wie?
Aan dit congres nemen circa 250 logistiek specialisten deel. U ontmoet logistiek dienstverleners, spoorexploitanten, verladers en expediteurs, uit Nederland en andere betrokken landen. Na afloop heeft u inzicht in de ontwikkelingen op de Nieuwe Zijderoute, weet u welke routes er zijn en hoe u kunt profiteren van de verbinding.

De voertaal van het evenement is Engels.

Impressie

Organisation

Platinum event sponsors

Silver event sponsors

Bronze event sponsors

Media partners

Download programma