“Dit event geeft concrete inzichten in het werk van collega financieel specialisten in onze sector. Het platform om inzichten aan te scherpen en een relevant netwerk op te bouwen!”

Arie van Dijk
Organisator

Finance Event: Voor de transport & logistiek
Dak repareren als de zon schijnt

De economie draait op volle toeren en in de logistiek, de bloedsomloop van de economie, merken we dat volop. Bezettingsgraden lopen op, tarieven voor transport stijgen weer voorzichtig. Het is niet alleen goed nieuws: de krapte op de arbeidsmarkt, oplopende olieprijzen en filedruk geven druk op het resultaat. Hoe kunt u omgaan met deze uitdagingen? Hoe zorgt u dat uw organisatie in deze periode weer goed vet op de botten krijgt?

Op 4 december aanstaande vindt het derde Finance Event van Nieuwsblad Transport plaats. Bij dit event ontmoet u collega’s uit de sector die voor dezelfde issues worden gesteld als u. U krijgt praktische inzichten en tools om effectief te kunnen handelen. Heeft u een financiële functie, u bent van harte welkom!

Krediet, financiering en fiscaliteit
Op het programma van het event staan onder meer de volgende onderwerpen:
– Kredietverlening anno 2018
– Toekomstbestendig financieren in de sector transport en logistiek
– Verbetering marge door ‘added value’ diensten
– Krapte op arbeidsmarkt
– Verduurzaming en besparingen
– Fiscale ontwikkelingen
– Aansprakelijkheid en risicomanagement

Inschrijven Programma

Exclusief netwerkevent
De event is het ontmoetingsplatform voor financiële mensen’ in de transport & logistiek. U treft circa 100 collega’s, er is daarbij veel ruimte voor ontmoeting en kennisuitwisseling:

De deelnemers werken bij logistieke organisaties, zoals verladers, vervoerders, expediteurs, logistiek dienstverleners, etc.

Sponsors

Organisatie