Chat with us, powered by LiveChat

“Dit event geeft concrete inzichten in het werk van collega financieel specialisten in onze sector. Het platform om inzichten aan te scherpen en een relevant netwerk op te bouwen!”

Mels Dees
Hoofdredacteur Nieuwsblad Transport

Finance Event: Voor de transport & logistiek

De economie draait op volle toeren en in de logistiek, de bloedsomloop van de economie, merken we dat volop. Bezettingsgraden lopen op, tarieven voor transport stijgen weer voorzichtig. Het is niet alleen goed nieuws: de krapte op de arbeidsmarkt, oplopende olieprijzen en filezwaarte geven druk op het resultaat. Hoe kunt u omgaan met deze uitdagingen?

In maart 2019 vindt het derde Finance Event, georganiseerd door Nieuwsblad Transport, plaats tijdens Management in logistics.. Ontmoet collega’s uit de sector die voor dezelfde kwesties komen te staan als u. Krijg praktische inzichten en tools om effectief te kunnen handelen. Mis het niet, registreer u nu!

Exclusief netwerkevent
Het event is hét ontmoetingsplatform voor financieel specialisten binnen de transport & logistiek, met veel ruimte voor kennisuitwisseling. Mis het niet en kom in contact met collega’s als:

De deelnemers werken bij logistieke organisaties, zoals verladers, vervoerders, expediteurs, logistiek dienstverleners, etc.