Chat with us, powered by LiveChat

”Hoe speelt North Sea Port in op de gevolgen van het klimaatakkoord? Hoor het uit eerste hand! ”

Daan Schalck
CEO North Sea Port

Havencongres North Sea Port
Blik op de toekomst 

Op woensdag 2 oktober verzamelen havenprofessionals uit het havengebied North Sea Port zich voor het jaarlijkse Havencongres. Een dag vol inspiratie en netwerkmomenten waar we samen vooruitblikken op komende veranderingen en ontwikkelingen. Topsprekers als Professor Theo Notteboom en Focco Vijselaar praten u bij op het gebied van samenwerken en groene mobiliteit & logistiek. 

Laatste plekken

North Sea Port, dé duurzame haven van de toekomst?
Wat kunnen we verwachten op het vlak van groene mobiliteit en logistiek? En wat staat North Sea Port te wachten op het gebied van toekomstige havensamenwerkingen, spoorontwikkelingen, connecties met het achterland en de energietransitie?

Hoor het deze dag uit eerste hand. Ga in gesprek met het havenbedrijf zelf en hoor van diverse topsprekers hoe u zich kunt voorbereiden op de komende veranderingen. Diederik Samson blikt alvast vooruit!

Ontmoet de nieuwe haven
De dag gaat van start met diverse site visits. Krijg een kijkje in de keuken bij bedrijven in het havengebied van Gent, Terneuzen en Vlissingen. Havencongres North Sea Port is hét netwerkmoment voor havenprofessionals van binnen en buiten deze regio. Ontmoet 450+ professionals: rederijen, expediteurs, verladers, op- en overslagbedrijven, vervoerders, etc.

Laatste plekken

Partner

Sponsors

Organisatie