“Praat mee over West Europese logistiek!”

Bart Pals
Hoofdredacteur Nieuwsblad Transport

German Dutch Logistics Conference 2020
Changing logistics for a better tomorrow

In samenwerking met de Deutsche Verkehrs-Zeitung (DVZ) organiseert Nieuwsblad Transport (NT) op 31 maart 2020 de zesde editie van het German Dutch Logistics Conference in de Mercatorhalle, Duisburg. Dit tweejaarlijks terugkerend evenement brengt de logistieke top van Nederland en Duitsland bij elkaar om kennis te vergaren en te netwerken.

Programma Sponsoring

De energietransitie heeft grote gevolgen voor de Nederlandse en Duitse logistiek. Meer en meer maatregelen worden concreet en voelbaar, lading verandert en verdwijnt of wordt vervangen. En ook de manier waarop wordt vervoerd is aan het veranderen. Hoe u daar het beste op kunt anticiperen en wat we als Duitse en Nederlandse markt kunnen leren staat centraal op deze dag centraal.

Bunkertoeslagen, laag water en Diesel of LPG
Bij de German Dutch Logistics Conference komt de top van de Nederlandse en Duitse logistiek bij elkaar om deze dilemma’s te bespreken. Thema’s welke we onder andere bespreken:

Vul onderstaand formulier in om meer informatie over de German Dutch Logistics Conference 2020 te zien.

90% geeft aan nieuwe contacten opgedaan te hebben

Ontmoet 200 logistieke professionals uit de top van West-Europa

De German Dutch Logistics Conference geeft u de mogelijkheid te netwerken met vertegenwoordigers die aan de kop staan van onder andere de volgende soort bedrijven:

  • Havenbedrijfsleven
  • Overheid en Politiek
  • Toeleveranciers
  • Verladers
  • Expediteurs

Registreren Sponsoring

Organisatie