German Dutch Logistics Conference 2020
Changing logistics for a better tomorrow

In samenwerking met de Deutsche Verkehrs-Zeitung (DVZ) organiseert Nieuwsblad Transport (NT) op 15 september 2020 de zesde editie van het German Dutch Logistics Conference in de Mercatorhalle, Duisburg. Dit tweejaarlijks terugkerend evenement brengt de logistieke top van Nederland en Duitsland bij elkaar om kennis te vergaren en te netwerken.

Sprekers Registreren

Programma

De energietransitie heeft grote gevolgen voor de Nederlandse en Duitse logistiek. Meer en meer maatregelen worden concreet en voelbaar, lading verandert en verdwijnt of wordt vervangen. En ook de manier waarop wordt vervoerd is aan het veranderen. Hoe u daar het beste op kunt anticiperen en wat we als Duitse en Nederlandse markt kunnen leren staat op deze dag centraal.

Bunkertoeslagen, laag water en Diesel of LPG
Bij de German Dutch Logistics Conference komt de top van de Nederlandse en Duitse logistiek bij elkaar om deze dilemma’s te bespreken. Thema’s welke we onder andere bespreken:

  • De zwavelcap beïnvloedt de tarieven, wie betaalt de rekening?
  • Achterland transport: hoe gaan we om met laagwater?
  • Wat zijn de gevolgen van Europees beleid op de modal shift?

Bekijk alle sprekers

Vul onderstaand formulier in om meer informatie over de German Dutch Logistics Conference 2020 te zien.

90% geeft aan nieuwe contacten opgedaan te hebben

Ontmoet 150 logistieke professionals uit de top van West-Europa

Uit enquetes van de eerdere 5 edities is gebleken dat elk jaar meer dan 90% aangeeft nieuwe contacten opgedaan te hebben. De German Dutch Logistics Conference geeft u dus uitgebreid de mogelijkheid te netwerken met vertegenwoordigers die aan de kop staan van onder andere de volgende stakeholders:

  • Havenbedrijfsleven
  • Overheid en Politiek
  • Toeleveranciers
  • Verladers
  • Expediteurs

Ook geïnteresseerd in het opdoen van nieuwe contact? Registreer u dan met onderstaande knop of bekijk de mogelijkheden voor sponsoring om direct onder de aandacht te komen bij 150 logistieke professionals

Deelnemers Registreren

Organisatie

Sponsor