German Dutch Logistics Conference 2020
Changing logistics for a better tomorrow

In samenwerking met de Deutsche Verkehrs-Zeitung (DVZ) organiseert Nieuwsblad Transport (NT) op 15 en 16 september 2020 de zesde editie van het German Dutch Logistics Conference. Dit tweejaarlijks terugkerend evenement brengt de logistieke top van Nederland en Duitsland bij elkaar om kennis te vergaren. Vanwege de huidige situatie met het coronavirus is German Dutch Logistics Conference dit jaar een online conferentie. Vanuit de studios in Rotterdam en Hamburg bespreken we met inhoudelijke experts en ervaringsdeskundigen de gevolgen van de energietransitie voor de Nederlandse en Duitse logistiek.

Sprekers Registreren

Programma

Energietransitie, laag water en havenbeleid
De energietransitie heeft grote gevolgen voor de Nederlandse en Duitse logistiek. Meer en meer maatregelen worden concreet en voelbaar, lading verandert en verdwijnt of wordt vervangen. En ook de manier waarop wordt vervoerd is aan het veranderen. Hoe u daar het beste op kunt anticiperen en wat we als Duitse en Nederlandse markt kunnen leren staat centraal tijdens German Dutch Logistics Conference.

  • Wat zijn de gevolgen van de Europese Green Deal voor de transportsector?
  • Achterland transport: hoe gaan we om met laagwater?
  • Welke rol kan waterstof spelen?

Bekijk alle sprekers

90% geeft aan nieuwe contacten opgedaan te hebben

Ontmoet 150 logistieke professionals uit de top van West-Europa

Uit enquetes van de eerdere 5 edities is gebleken dat elk jaar meer dan 90% aangeeft nieuwe contacten opgedaan te hebben. De German Dutch Logistics Conference geeft u dus uitgebreid de mogelijkheid te netwerken met vertegenwoordigers die aan de kop staan van onder andere de volgende stakeholders:

  • Havenbedrijfsleven
  • Overheid en Politiek
  • Toeleveranciers
  • Verladers
  • Expediteurs

Ook geïnteresseerd in het opdoen van nieuwe contact? Registreer u dan met onderstaande knop of bekijk de mogelijkheden voor sponsoring om direct onder de aandacht te komen bij 150 logistieke professionals

Deelnemers Registreren

Organisatie

Partners